За 7 месеца БСП върна ролята на държавата. Днес имаме

...
 За 7 месеца БСП върна ролята на държавата. Днес имаме
Коментари Харесай

Георги Свиленски и Иван Ченчев от Ботевград: С 28 ще преведем България през кризите

 Open photo

 

„ За 7 месеца Българска социалистическа партия върна ролята на страната. Днес имаме решения и 10 ясни стъпки, с цел да преведем България през рецесиите и зимата, и да не допуснем да бъде въвлечена във война. “

Това обявиха пред препълнената зала в Ботевград водачите на листи на „ Българска социалистическа партия за България “ в 24 МИР София Георги Свиленски и в 26 МИР София-област Иван Ченчев и благодариха на хората за мощната поддръжка и декларираното доверие към Българска социалистическа партия.

„ България е обхваната от рецесии – цените по магазините, тока, газа, те би трябвало да бъдат овладени. Важното решение за хората през днешния ден е компенсиране на инфлацията с повишение на приходите. Българска социалистическа партия има явен проект от 10 стъпки за първите 100 дни ръководство “, уточни Георги Свиленски. Той посочи, че е значимо българските жители да гласоподават, с цел да продължат обществените ограничения, тъй като „ Българска социалистическа партия дава обещание и извършва “.

„ Когато хората гласоподават с номер 28 – в действителност гласоподават за себе си. Усетиха го по джоба си и схванаха, че ние не ги разделяме на млади и остарели, на генерации – за нас всички са значими “, съобщи лидерът на листата на социалистите в София-област Иван Ченчев и уточни: „ Българска социалистическа партия ще отстоява, както до момента, поддръжката за възрастните хора – увеличихме пенсиите, в този момент предлагаме заслужено преизчисляване на всички пенсии и увеличение на „ вдовишките “ надбавки. Но Българска социалистическа партия предлага и изключителна грижа за младите – до навършването на 26 години те да бъдат освободени от налог. Ще го създадем, както извоювахме и безплатните детски градини в помощ на младите фамилии “, сподели още той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР